- Нүүр
- Сайдын тушаал
- МАХНЫ ХЯНАЛТЫН ДҮРЭМ /ХХААХҮС-ын 2018 оны А-66 дугаар тушаалаар хүчингүй болсон/
/ХХААХҮС-ын 2018 оны А-66 дугаар тушаалаар хүчингүй болсон/
Хоёрдугаар бүлэг Мал, амьтан нядлах, мах боловсруулах үйлдвэрийн зураг төсөл, байршил, барилга байгууламжид тавигдах шаардлагууд
ГУРАВДУГААР БҮЛЭГ Үйлдвэрийн газрын тоног төхөөрөмж, түүний ашиглалтад тавих шаардлага
ДӨРӨВДҮГЭЭГ БҮЛЭГ Үйлдвэрийн байр, тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, халдваргүйжүүлэхэд тавих шаардлага
ТАВДУГААР БҮЛЭГ Ажиллагсдын эрүүл мэнд, ариун цэврийн байдалд тавих шаардлага
ЗУРГАДУГААР БҮЛЭГ Мал нядлах, мах, махан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх үйл ажиллагаанд тавих мал эмнэлэг, ариун цэврийн хяналт
Долоодугаар бүлэг Гологдол бүтээгдэхүүнтэй харьцах, тэдгээрийг устгах
Наймдугаар бүлэг Махны ариун цэврийн тэмдэг, хаяглалт, хяналтын гэрчилгээ
Есдүгээр бүлэг Хүнсэнд тэнцээгүй бүтээгдэхүүнтэй харьцах
Аравдугаар бүлэг Лабораторийн дээж авах, шинжилгээ хийлгэх
Арваннэгдүгээр бүлэг Хяналтын лац, савлагаа, савлагааны материалд тавих шаардлага
Арванхоёрдугаар бүлэг Бүтээгдэхүүний хадгалалт, тээвэрлэлт
Арвангуравдугаар бүлэг Махыг хөргөх, хөлдөөх
Арвандөрөвдүгээр бүлэг Мах, махан бүтээгдэхүүний борлуулалтын хяналт, бүртгэл, гологдлыг буцааж татах
Арвантавдугаар бүлэг Мал, амьтан нядлах, мах боловсруулах үйлдвэрүүдэд итгэмжлэх олгох
Арванзургадугаар бүлэг Хяналт шалгалт, хариуцлага
Текст томруулах
A
A
A