A

A

A

  • Нүүр
  • Сайдын тушаал
  • ХҮНСНИЙ ТҮҮХИЙ ЭД, БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ УЛ МӨРИЙГ МӨРДӨН ТОГТООХ БҮРТГЭЛИЙН ХУУДАСНЫ ЗАГВАР /ХХААХҮС-ын 2016 оны А-37 дугаар тушаалаар хүчингүй/
Бүлэг: 1979

/ХХААХҮС-ын 2016 оны А-37 дугаар тушаалаар хүчингүй/

Үйлдвэр Хөдөө Аж Ахуйн Сайдын 2013 оны 08 дугаар сарын 06-ны өдрийн

А/98 дугаар тушаалын  хоёрдугаар хавсралт

 

 

ХҮНСНИЙ ТҮҮХИЙ ЭД, БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ УЛ МӨРИЙГ МӨРДӨН ТОГТООХ БҮРТГЭЛИЙН ХУУДАСНЫ ЗАГВАР
 


 

Бүртгэлийн хуудасны дугаар

*HB *****

**HT*****

 

  1. Бүртгэл хөтөлсөн аж ахуйн нэгж, иргэний мэдээлэл

 

Хуулийн этгээдийн нэр

Регистрийн дугаар

Хяналтын байгууллагаас олгосон бүртгэлийн дугаар

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хаяг

 

Аймаг/нийслэл

Сум/дүүрэг

Баг/хороо

 

 

 

 

 

Байршил

 

 

 

 

Утасны дугаар-1

Утасны дугаар-2

Факсын дугаар

Цахим шуудан /e-mail/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний талаархи мэдээлэл

 

Нэр/сорт/үүлдэр/омог

Тоо, хэмжээ

Цувралын дугаартай эсэх

Зураасан кодтой эсэх

Бусад

 

 

 

 

Үйлдвэрлэсэн/бэлтгэсэн огноо

 

он            

сар

өдөр

цаг        

минут   

 

  1. Дагалдах бичиг баримтууд:

 

Лабораторийн шинжилгээний дүн

Мал эмнэлэг ариун цэврийн гэрчилгээ

Ургамлын гарал үүслийн гэрчилгээ

Гаалийн мэдүүлгийн бүрдүүлэлтийн дугаар /R дугаар/

 

 
 
 

 


Санхүүгийн баримт /кассын талон/

 

Бусад дагалдах бичиг баримт, тайлбар:

 

 

 

Түүхий эд, бүтээгдэхүүний шошго

 

  1. Хүнсний сүлжээн дэх түүхий эд, бүтээгдэхүүний хөдөлгөөнийг хянах зураглал:

 

Анхан шатны үйлдвэрлэл

Анхан шатны үйлдвэрлэл

 

Боловсруулах үйлдвэрлэл

Боловсруулах үйлдвэрлэл

 

Баяжуулах үйлдвэрлэл

Баяжуулах үйлдвэрлэл

 

Дахин боловсруулах

Дахин боловсруулах

 

Савлах

Савлах

 

Тээвэрлэх

Тээвэрлэх

 

Хадгалах

Хадгалах

 

Нөөцлөх

Нөөцлөх

 

Худалдаа

Худалдаа

 

Экспорт

Экспорт

 

Импорт

Импорт

 

Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ

Хоол үйлдвэрлэл,      

 үйлчилгээ

 

Хүнсний тусламж

Хүнсний тусламж

 

III. Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг хүлээлцсэн тухай тэмдэглэл

 

Хүлээлгэн өгсөн огноо

                  он             

сар

өдөр

цаг

минут

 

Хүлээн авсан огноо:

            он

сар

өдөр

                цаг        

минут

 

Хүлээлгэн өгсөн ажилтан

 

Нэр

Албан тушаал

Утас

Гарын үсэг, Тамга

 

 

 

 

 

 

Хүлээн авсан ажилтан:

 

Нэр

Албан тушаал

Утас

Гарын үсэг, Тамга

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               

Тайлбар:     *HB- Бүтээгдэхүүний дугаар

**HT- Түүхий эдийн дугаар