- Нүүр
- Сайдын тушаал
- ЭМИЙН ХЯНАЛТЫН ЛАБОРАТОРИД ХИЙХ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ ҮНЭ
Сангийн сайдын 2018 оны 11 сарын
02-ны өдрийн 253 дүгээр тушаалын
гуравдугаар хавсралт
ЭМИЙН ХЯНАЛТЫН ЛАБОРАТОРИД ХИЙХ
ШИНЖИЛГЭЭНИЙ ҮНЭ
№ |
Шинжлэх үзүүлэлт |
Нэг сорьцонд хийгдэх үнэлгээ /төгрөг/ |
1.Эм, эмийн түүхий эдийн шинжилгээ |
||
1.1 Галены бэлдмэл |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвал-тус бүрд/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дүүргэлт |
1000 |
|
Хувийн жин |
1000 |
|
Спиртийн хэмжээ |
5000 |
|
Хуурай үлдэгдэл |
5000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга-элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Флавонойд тодорхойлох |
7000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Алкалойд тодорхойлох |
40000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Сапонин тодорхойлох |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Аргаах бодис тодорхойлох |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Кумарин тодорхойлох |
30000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Антрогликозид тодорхойлох |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Эфирийн тос тодорхойлох |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Арбутин тодорхойлох |
20000 |
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
Энтеробактерийн бүлгийн нян тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Salmonella species |
7000 |
|
|
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвал-тус бүрд/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дундаж жин, жингийн хэлбэлзэл |
1500 |
|
Задралт |
2500 |
|
Уусалт /СФМ-ийн аргаар/ |
18500 |
|
Уусалт /ӨИШХ-ийн аргаар/ |
75000 |
|
Тугналт /СФМ-ийн аргаар/ |
20000 |
|
Тугналт /ӨИШХ-ийн аргаар/ |
70000 |
|
Жингийн алдагдал |
5000 |
|
Усны хэмжээ / Карль-Фишерийн эзэлхүүний арга/ |
30000 |
|
Усны хэмжээ / Карль-Фишерийн кондуктометрийн арга/ |
40000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга-элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Къелдалийн арга/ |
20000 |
|
Агаартан бактерийн тоотодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
1.3 Лаа эм |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвал-тус бүрд/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дундаж жин, жингийн хэлбэлзэл |
1500 |
|
Задралт |
2500 |
|
Геометрийн хэмжээсүүд: урт,өргөн, зузаан гм |
1000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга- элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Къелдалийн арга/ |
20000 |
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
Энтеробактерийн бүлгийн нян тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Pseudomonos aeruginosa |
7000 |
|
1.4 Нүд, чих, хамрын дусал, төрөл бүрийн шингэн эмүүд |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвал- тус бүрд/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дүүргэлт |
1000 |
|
Уусмалын орчин |
1000 |
|
Уусмалын өнгө |
3000 |
|
Тунгалаг чанар |
2000 |
|
Механик хольц |
600 |
|
Хувийн жин |
1000 |
|
Зуурамхай чанар |
3000 |
|
Эмийн бодисын жижиг хэсэг, үл уусах хэсгийн хэмжээ |
5000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга- элемент тус бүрд// |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Къелдалийн арга/ |
20000 |
|
Ариун чанар тодорхойлох |
10500 |
|
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
Энтеробактерийн бүлгийн нян тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Pseudomonos aeruginosa |
7000 |
1.5 Сироп эм |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвал- тус бүрд/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дүүргэлт |
1000 |
|
Хувийн жин |
1000 |
|
Уусмалын орчин |
1000 |
|
Зуурамхай чанар |
3000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга- элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Къелдалийн арга/ |
20000 |
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Salmonella species |
7000 |
|
1.6 Тарилгын шингэн |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дүүргэлт |
1000 |
|
Уусмалын орчин |
1000 |
|
Уусмалын өнгө |
3000 |
|
Уусмалын тунгалаг чанар |
2000 |
|
Механик хольц |
600 |
|
Зуурамхай чанар |
3000 |
|
Гэрлийн хугарлын илтгэгч |
1500 |
|
Оптик нягт ба гэрэл шингээгч хольц |
1500 |
|
|
Эргэлтийн өнцөг |
1500 |
Хлоридын хольц |
1500 |
|
Сульфатын хольц |
1500 |
|
Хар тугалганы хольц |
1500 |
|
Цайрын хольц |
1500 |
|
Төмрийн хольц |
1500 |
|
Кальцийн хольц |
1500 |
|
Аммонийн хольц |
1500 |
|
Эмийн бодисын жижиг хэсэг, үл уусах хэсгийн хэмжээ |
5000 |
|
|
Уургийн тогтворжилт |
5000 |
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга- элемент тус бүрд// |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Къелдалийн арга/ |
20000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Биологийн арга/ |
40000 |
|
Халууруулах чанар тодорхойлох /ЛАЛ тест, Rabbit test/ |
25000 |
|
Ариун чанар тодорхойлох |
15000 |
|
Хорон чанар тодорхойлох |
40000 |
|
1.7 Тосон түрхлэг, тосон бэлдмэл |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвал- тус бүр/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дүүргэлт |
1000 |
|
Нэгэн төрөл чанар |
1500 |
|
Жижиг хэсгийн хэмжээ |
2000 |
|
Исэлдүүлэгч нэгдэл |
3000 |
|
Ангижруулагч нэгдэл |
3000 |
|
Уусмалын орчин |
1000 |
|
Хүчлийн тоо |
5000 |
|
Иодын тоо |
5000 |
|
Саванжилтийн тоо |
5000 |
|
|
Хэт ислийн тоо |
5000 |
|
Эфирийн тоо |
5000 |
|
Гидроксилын тоо |
5000 |
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга-элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Къелдалийн арга/ |
20000 |
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Энтеробактерийн бүлгийн нян тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Pseudomonos aeruginosa |
7000 |
|
1.8 Тун шилтэй эм |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дүүргэлт |
1000 |
|
Механик хольц |
600 |
|
Уусмалын өнгө |
3000 |
|
Тунгалаг чанар |
2000 |
|
Уусмалын орчин |
1000 |
|
Эмийн бодисын жижиг хэсэг, үл уусах хэсгийн хэмжээ |
5000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга-систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга-элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Къелдалийн арга/ |
20000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Биологийн арга/ |
40000 |
|
Халууруулах чанар тодорхойлох /ЛАЛ тест, Rabbit test/ |
25000 |
|
Ариун чанар тодорхойлох |
15000 |
|
Хорон чанар тодорхойлох |
40000 |
|
1.9 Үрэл эм |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дундаж жин, жингийн хэлбэлзэл |
1500 |
|
Задралт |
2500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга-элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Агаартан тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
Энтеробактерийн бүлгийн нян тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Pseudomonos aeruginosa |
7000 |
|
1.10 Шахмал эм |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Дундаж жин, жингийн хэлбэлзэл |
1500 |
|
Механик бат бөх чанар |
1500 |
|
Үрэлтийн дараах бүтэн шахмалын хэмжээ |
1800 |
|
Задралт |
2500 |
|
Уусалт /СФМ-ийн аргаар/ |
18500 |
|
Уусалт /ӨИШХ-ийн аргаар/ |
70000 |
|
Тугналт /СФМ-ийн аргаар/ |
20000 |
|
Тугналт /ӨИШХ-ийн аргаар/ |
70000 |
|
Геометрийн хэмжээсүүд: урт,өргөн, зузаан г.м |
1000 |
|
Жингийн алдагдал |
5000 |
|
Усны хэмжээ / Карль-Фишерийн эзэлхүүний арга/ |
30000 |
|
Усны хэмжээ / Карль-Фишерийн кондуктометрийн арга/ |
40000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга- элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Къелдалийн арга/ |
20000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
1.8 Флаконтой эм, антибиотик |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Таних урвал /Хайлах температур/ |
15000 |
|
Дундаж жин, жингийн хэлбэлзэл |
1500 |
|
Уусах чанар |
1000 |
|
Уусмалын өнгө |
2500 |
|
Уусмалын тунгалаг чанар |
2000 |
|
Уусмалын орчин |
1000 |
|
Хүчиллэг, шүлтлэг чанар |
1000 |
|
Хлоридын хольц |
1500 |
|
Сульфатын хольц |
1500 |
|
Хүнд металлын хольц |
1500 |
|
Гэрэл шингээгч хольц |
1500 |
|
Эргэлтийн өнцөг |
1500 |
|
Жингийн алдагдал |
5000 |
|
Усны хэмжээ / Карль-Фишерийн эзэлхүүний арга/ |
30000 |
|
Усны хэмжээ / Карль-Фишерийн кондуктометрийн арга/ |
40000 |
|
Органик нэгдэлд азот тодорхойлох |
20000 |
|
Тугналтын нэгэн төрөл чанар |
2000 |
|
Үлдэгдэл уусгагч / хийн хроматографийн арга/ |
52500 |
|
Хольц тодорхойлох /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Хольц тодорхойлох / ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд / |
70000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга-элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
|
Антибиотикийн идэвхи микробиологийн аргаар |
40000 |
Халууруулах чанар тодорхойлох /ЛАЛ тест, Rabbit test/ |
25000 |
|
Ариун чанар тодорхойлох |
15000 |
|
Хорон чанар тодорхойлох |
40000 |
|
1.8 Эмийн түүхий эд /эмийн үндсэн үйлчлэгч ба туслах бодис/ |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
|
Таних урвал /НУТ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Таних урвал /Хайлах температур/ |
15000 |
|
Уусах чанар |
1500 |
|
|
Хувийн жин |
1000 |
|
Гэрлийн хугаралын илтгэгч |
1500 |
|
Оптик нягт ба гэрэл шингээгя хольц |
1500 |
|
Хайлах температур |
15000 |
|
Буцлах температур |
5000 |
Уусмалын өнгө |
2500 |
|
Уусмалын тунгалаг чанар |
2000 |
|
Хүчиллэг, шүлтлэг чанар |
1000 |
|
Хлоридын хольц |
1500 |
|
Сульфатын хольц |
1500 |
|
Хүнд металлын хольц |
1500 |
|
Цайрын хольц |
1500 |
|
Төмрийн хольц |
1500 |
|
Кальцийн хольц |
1500 |
|
Хөнгөнцагааны хольц |
1500 |
|
Аммонийн хольц |
1500 |
|
Үнслэг, сульфатын үнслэг |
5000 |
|
Эргэлтийн өнцөг |
1500 |
|
Жингийн алдагдал, чийглэг, хуурай үлдэгдэл |
5000 |
|
Органик нэгдэлд азот тодорхойлох |
25000 |
|
Зуурамхай чанар |
2000 |
|
Хольц тодорхойлох /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Хольц тодорхойлох / ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд / |
70000 |
|
|
Хүчлийн тоо |
5000 |
|
Иодын тоо |
5000 |
|
Саванжилтийн тоо |
5000 |
|
Хэт ислийн тоо |
5000 |
|
Эфирийн тоо |
5000 |
|
Гидроксилын тоо |
5000 |
Усны хэмжээ / Карль-Фишерийн эзэлхүүний арга/ |
30000 |
|
Усны хэмжээ / Карль-Фишерийн кондуктометрийн арга/ |
40000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга-элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
|
Энтеробактерийн бүлгийн нян тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
Pseudomonos aeruginosa |
7000 |
|
Salmonella species |
7000 |
|
Бактерийн эсрэг үйлчлэл |
35000 |
|
|
Антибиотикийн идэвхи тодорхойлох |
40000 |
|
Ариун чанар |
15000 |
Нянгийн эндотоксин |
25000 |
|
Халдваргүйжүүлэх идэвх |
27000 |
|
1.1 Эмийн санд бэлтгэсэн нийлмэл нунтаг эм |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
|
Механик хольц |
600 |
|
Дундаж жин, жингийн хэлбэлзэл |
1500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн аргаар/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Рефрактометрийн аргаар/ |
2000 |
|
|
Тооны тодорхойлолт /СФМ-ийн аргаар/ |
12500 |
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
1.2 Эмийн санд бэлтгэсэн усан эм |
||
Гадна байдал |
500 |
|
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
Механик хольц |
500 |
|
Дүүргэлт |
1000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн аргаар/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Рефрактометрийн аргаар/ |
2000 |
|
|
Тооны тодорхойлолт /СФМ-ийн аргаар/ |
12500 |
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
|
||
2.1 Ороох боох материал |
||
Гадна байдал, өнгө, үнэр |
1000 |
|
Дундаж жин |
1000 |
|
Жингийн хэлбэлзэл |
500 |
|
Флуоресценци |
1000 |
|
Хүчиллэг, шүлтлэг чанар |
1000 |
|
Усанд уусах чанар |
1500 |
|
Гадаргуугийн идэвхит бодис |
2000 |
|
Будагч бодис |
4000 |
|
Урт, өргөний хэмжээ |
1000 |
|
Цардуул, декстрины хольц |
1000 |
|
Эфирт уусах бодис |
3000 |
|
Нягтрал |
1000 |
|
10 см дахь утасны тоо |
1000 |
|
Гадны ширхэг хольц |
1000 |
|
Чийглэг |
5000 |
|
Хлоридын хольц |
1500 |
|
Кальцийн хольц |
1500 |
|
Сульфатын хольц |
1500 |
|
Ус шингээх чадвар |
500 |
|
Ангижруулагч бодис |
3000 |
|
Ариун чанар тодорхойлох |
15000 |
|
2.2 Эмнэлгийн жижиг багаж хэрэгсэл, сав баглаа боодол |
||
Гадна байдал |
1000 |
|
Диаметр,урт, өргөн, зузаан |
1000 |
|
Хандлагдах будагч бодис |
1500 |
|
Нүдэнд харагдах байдал |
300 |
|
Хүчиллэг, шүлтлэг чанар |
1000 |
|
Уусмалын өнгө, тунгалаг чанар |
2500 |
|
Уусмалын гэрэл нэвтрүүлэлт |
2000 |
|
Уусмалын гэрэл шингээлт |
1500 |
|
Үлдэгдэл нэгдэл |
4000 |
|
Cиликоны агууламж |
5500 |
|
Уусдаг хромын нэгдэл |
1500 |
|
Исэлдүүлэгч нэгдэл |
3000 |
|
Тэсрэх эзэлхүүн |
6000 |
|
Үлдэгдэл нэгдэл |
5000 |
|
Үлдэгдэл уусгагч / хийн хроматографийн аргаар |
52500 |
|
|
Тасрах хүч |
5000 |
Халууруулах чанар тодорхойлох /ЛАЛ тест, Rabbit test/ |
25000 |
|
Ариун чанар тодорхойлох |
15000 |
|
Хорон чанар тодорхойлох |
40000 |
|
|
Агаартан |
|
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Enterobacteraceae бүлгийн бактер |
7000 |
|
Хөгц мөөгөнцөрийн тоо |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Pseudomonas aeruginosa |
7000 |
|
Salmonella |
7000 |
|
E.coli |
7000 |
III. Уламжлалт эм, эмийн ургамлын шинжилгээ |
||
3.1 Уламжлалт тан, талх, үрэл эм |
||
Гадна байдал /өнгө, үнэр, төлөв байдал |
1000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
|
Таних урвал /СФМ-ын спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
|
Органик хольц |
1500 |
Дундаж жин, жингийн хэлбэлзэл |
1500 |
|
Задралт |
2500 |
|
Нунтаглалтын зэрэг |
1500 |
|
Чийглэг |
5000 |
|
|
Тооны тодорхойлолт: Хандлагдах бодисын хэмжээг тодорхойлох |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Флавонойд тодорхойлох |
7000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Алкалойд тодорхойлох |
40000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Сапонин тодорхойлох |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Аргаах бодис тодорхойлох |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Кумарин тодорхойлох |
30000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Антрогликозид тодорхойлох |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Эфирийн тос тодорхойлох |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Арбутин тодорхойлох |
20000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга- элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
|
Агаартан бактерийн нийт тоо |
7000 |
|
Enterobacteraceae бүлгийн бактер |
7000 |
|
Хөгц мөөгөнцөрийн тоо |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Pseudomonas aeruginosa |
7000 |
|
Salmonella |
7000 |
|
E.coli |
7000 |
3.2 Ургамал, эрдэс, амьтны гаралтай түүхий эд |
||
Гадна байдал /Мэдрэхүй, микроскоп/ |
1000 |
|
Ургамлын бүтэц тодорхойлох |
3000 |
|
Нэрийн дүйц тодорхойлох |
5000 |
|
Таних урвал /Эм таних ерөнхий урвалаар/ |
5000 |
|
Таних урвал /Нимгэн үет хроматографийн арга/ |
10000 |
|
Таних урвал /Спектрофотометрийн арга/ |
5000 |
|
Эрдэс хольц |
1000 |
|
Бусад ургамлын хольц |
1000 |
|
Органик хольц |
1000 |
|
|
Харлаж, шарласан, өнгөө алдсан |
1000 |
|
Хортон шавьжид идэгдсэн |
1000 |
|
Хөгцөрч ялзарсан |
1000 |
|
Хөгширсөн |
1000 |
|
Бөөгнөрч наалдсан |
1000 |
|
Дарагдаж бяцарсан |
1000 |
Жижиглэлтийн зэрэг |
1500 |
|
Чийглэг ба дэгдэмхий бодис |
5000 |
|
|
Тооны тодорхойлолт: Хандлагдах бодисын хэмжээг тодорхойлох |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Флавонойд тодорхойлох |
7000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Алкалойд тодорхойлох |
40000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Сапонин тодорхойлох |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Аргаах бодис тодорхойлох |
10000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Кумарин тодорхойлох |
30000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Антрогликозид тодорхойлох |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Эфирийн тос тодорхойлох |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт: Арбутин тодорхойлох |
20000 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга- элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
15000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Enterobacteraceae бүлгийн бактер |
7000 |
|
Хөгц мөөгөнцөрийн тоо |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Pseudomonas aeruginosa |
7000 |
|
Salmonella |
7000 |
|
E.coli |
7000 |
|
Бактерийн эсрэг үйлчлэл |
35000 |
|
Хорон чанар |
20000 |
IV. Чанарын шинжилгээ-таних урвал |
||
Эм таних ерөнхий урвалууд |
5000 |
|
ХЯТ-ны спектрофотометрийн арга |
10000 |
|
НУТ-ын спектрофотометрийн арга |
5000 |
|
Хийн хроматографийн арга |
30000 |
|
Нимгэн үет хроматографийн арга |
10000 |
|
Хайлах температур |
15000 |
|
ӨИШХ-ийн арга |
40000 |
|
|
||
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Спектрофотометрийн арга/ |
12500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /Хийн хроматографийн аргаар/ |
52500 |
|
Таних урвал, тооны тодорхойлолт /ӨИШХ-ийн арга- систем тус бүрд/ |
70000 |
|
Тооны тодорхойлолт /АШС-ийн арга- элемент тус бүрд/ |
16500 |
|
Тооны тодорхойлолт /Жингийн арга/ |
5000 |
|
Тооны тодорхойлолт /Электрофорезын арга/ |
25000 |
|
|
Тооны тодорхойлолт /Къелдалийн арга/ |
20000 |
Тооны тодорхойлолт /Титрийн арга/ |
10000 |
|
|
||
Антибиотикийн идэвхи тодорхойлох |
40000 |
|
Агаартан бактерийн тоо тодорхойлох |
7000 |
|
Энтеробактерийн бүлгийн нян тодорхойлох |
7000 |
|
Хөгц, мөөгөнцөр тодорхойлох |
7000 |
|
Халууруулах чанар тодорхойлох /ЛАЛ тест, Rabbit test/ |
25000 |
|
Ариун чанар тодорхойлох |
15000 |
|
Хорон чанар тодорхойлох |
40000 |
|
Биологийн шинжилгээ |
40000 |
|
Эмгэг төрөгч нян тодорхойлох /E.Coli/ |
7000 |
|
Staphylococcus aureus |
7000 |
|
Pseudomonos aeruginosa |
7000 |
|
Salmonella species |
7000 |
|
Бактерийн эсрэг идэвхи |
35000 |
|
Халдваргүйжүүлэх идэвхи |
27000 |
|
Үл уусах жижиг хэсгийн хэмжээ |
5000 |
Жич: Таних урвал, тооны тодорхойлолт, хольц тодорхойлох аргаас хамааран шинжилгээний үнийг сонгоно.
Текст томруулах
A
A
A