- Нүүр
- Сайдын тушаал
- УРГАМЛЫН ЭРҮҮЛ АХУЙ, ХОРИО ЦЭЭРИЙН ЛАБОРАТОРИД ХИЙХ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ ҮНЭ
Сангийн сайдын 2018 оны 11 сарын
02-ны өдрийн 253 дүгээр тушаалын
дөрөвдүгээр хавсралт
УРГАМЛЫН ЭРҮҮЛ АХУЙ, ХОРИО ЦЭЭРИЙН ЛАБОРАТОРИД ХИЙХ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ ҮНЭ
№ |
Шинжлэх үзүүлэлт |
Нэг сорьцонд хийгдэх үнэлгээ /төгрөг/ |
Нэг. Үр тарианы чанарын шинжилгээ |
||
1 |
Өнгө, үнэр, амт тодорхойлох |
1000 |
2 |
Чийг тодорхойлох |
5500 |
3 |
Шилэнцэр тодорхойлох |
1500 |
4 |
Цавуулгын хэмжээ, чанарыг тодорхойлох |
9000 |
5 |
Эзэлхүүн жин тодорхойлох |
2000 |
6 |
Хогьт хольц ба өөр тарианы хольц тодорхойлох |
4500 |
7 |
Хүрээний бүрэлдэхүүн тодорхойлох |
1800 |
8 |
Уураг тодорхойлох |
2500 |
9 |
Нэг дээжинд чанарын бүрэн шинжилгээ хийхэд |
27800 |
Хоёр. Тарих үрийн чанарын шинжилгээ |
||
11 |
Үрийн өнгө, үнэр тодорхойлох |
1000 |
12 |
Үрийн цэвэршилт тодорхойлох |
4500 |
14 |
Үрийн туйлийн жин тодорхойлох |
1800 |
15 |
Үрийг соёололтонд тавих |
6300 |
16 |
Ургах эрчим тодорхойлох |
1500 |
17 |
Соёололт тодорхойлох |
2100 |
18 |
Ботаникийн тоололт хийх |
2700 |
19 |
Элс шатааж ариутгах |
2500 |
20 |
Үрийн амьдрах чадвар тодорхойлох |
1700 |
21 |
Үрийн чийг тодорхойлох |
5500 |
22 |
Тарих үрийн бүрэн шинжилгээ |
29600 |
Гурав. Ургамлын бактерийн өвчний шинжилгээ |
||
23 |
Үр тариа, үржүүлгийн материалд бактерийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
24 |
Төмс, хүнсний ногоонд бактерийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
25 |
Цэцэг чимэглэлийн ургамалд бактерийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
26 |
Буурцагт ургамалд бактерийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
27 |
Цай тамхины ургамалд бактерийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
Дөрөв. Ургамлын мөөгөнцөрийн өвчний шинжилгээ |
||
28 |
Үр тарианы ургамалд харууны спорыг тодорхойлох |
5900 |
29 |
Үр тариа, үржүүлгийн материалд мөөгөнцөрийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
30 |
Төмс, хүнсний ногоонд мөөгөнцөрийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
31 |
Цэцэг чимэглэлийн ургамалд мөөгөнцөрийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
32 |
Буурцагт ургамалд мөөгөнцөрийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
33 |
Цай тамхины ургамалд мөөгөнцөрийн өвчин тодорхойлох |
8300 |
|
||
Тав. Дүгрэг хорхойн шинжилгээ |
||
34 |
Хөрс, ургамлаас дүгрэг хорхой тодорхойлох |
7500 |
35 |
Төмс, хүнсний ногоонд, дүгрэг хорхой тодорхойлох |
7500 |
36 |
Жимс, жимсгэнд дүгрэг хорхой тодорхойлох |
7500 |
37 |
Таримал ургамалд дүгрэг хорхой тодорхойлох |
7500 |
Зургаа. Ургамлын хөнөөлт шавжийн шинжилгээ |
||
38 |
Бүр төрлийн гурил, будаа, элсэн чихэрт шавж тодорхойлох |
6500 |
39 |
Төмс, хүнсний ногоо, жимс, жимсгэнд шавж тодорхойлох |
4000 |
40 |
Үр тариа, үр үржүүлгийн материалд шавж тодорхойлох |
6500 |
41 |
Цэцэг чимэглэлийн ургамалд шавж тодорхойлох |
6500 |
42 |
Цай тамхины ургамал тэдгээрийн гаралтай бүтээгдэхүүнд шавж тодорхойлох |
6500 |
43 |
Буурцагт ургамалд шавж тодорхойлох |
6500 |
44 |
Хөрс, ургамалд шавж тодорхойлох |
6500 |
45 |
Хөнөөлт шавж, хачгийн төрөл зүйл, тоошилт, бохирдолт тодорхойлох |
8000 |
46 |
Ургамал, ургамлын гаралтай түүхий эд бүтээгдэхүүний чанарын шинжилгээ |
3000 |
47 |
Цагаан будаа, шар будаа, хөц будаа, гурвалжин будаанд чийг тодорхойлох |
5500 |
Долоо. Хог ургамлын үр, үржих эрхтэний шинжилгээ |
||
48 |
Үр тариа, үр үржүүлгийн материалд хог ургамлын үр, үржих эрхтэнг илрүүлэх, тодорхойлох |
6500 |
49 |
Таримал ургамлын үрэнд хог ургамлын үр, үржих эрхтэн илрүүлэх, тодорхойлох |
6500 |
50 |
Хог ургамлын төрөл зүйл тодорхойлох |
7500 |
Найм. Бусад |
||
51 |
Буудайн гурилд хуурай цавуулгийн хэмжээг тодорхойлох |
3000 |
52 |
Улаан буудайн уналтын тоо тодорхойлох |
10000 |
53 |
Төмс хүнсний ногоонд хорио цээртэй ургамлын өвчинг ELISA багажит шинжилгээгээр тодорхойлох |
28000 |
Тайлбар: Шинжилгээний үнэлгээг шинжилгээнд хамрагдсан үзүүлэлт бүрийн үнэлгээний нийлбэрээр тооцно.
Текст томруулах
A
A
A